Παρακαλω Διαβαστε Αυτο | Οπως ολοι γνωριζεται το forum μας εχει δημιουργησει καποια διαφημιστικα μ σκοπο την δημοτικοτητα του forum...Γ αυτο θελουμε την βοηθεια σας...Εχω ανοιξει ενα topic οπου σας παρουσιαζω τα δημιουργηματα μας...Πατηστε εδω για να τα δειτε...Θα ηθελα να μας πειτε την γνωμη σας κ να αποφασισουμε ποια ειναι ποιο ωραια...Εγω θα σας στειλω τον κωδικο της καθε εικονας κ θα ηθελα να την μεταφερε απο κινητα μεχρι σε ηλεκτρονικες διευθυνσης την γνωμη σας θα την ποσταρετε εδω...Ευχαριστω... |
Welcome!!! | Τρι Σεπ 09, 2008 11:47 am από Domino Killer | Ελπιζω να σας αρεσε η δουλεια μας κ καποτε να μπορεσουμε να μαζευτουμε πολυ....Που θα παει ρε Θανο...Θα τα καταφερουμε...!!!
| Σχόλια: 21 |
|
| PROSTIXA!!!=] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
*Ev!Ly u B!tcH Νέοπας
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 17/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : kLMaRia
| Θέμα: PROSTIXA!!!=] Πεμ Σεπ 18, 2008 5:25 pm | |
| 7μήνες χωρίς σεξ
Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου:
- Γιατί μαντάμ δεν του καθόσαστε του άντρα σας; σε άψογη φαναριώτικη προφορά και αξάν.
Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεκτη ιστορία της:
- Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταρίφας:
- Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή ...; Έτσι μου κάνει ένα "ή".
Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος:
- Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή ...;
- Έτσι μου κάνει ένα "ή". Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας:
- Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή ...; - Έτσι μου κάνει ένα "ή". Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο. Και την ρωτάει ο γιατρός: - Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή ... ; | |
| | | *Ev!Ly u B!tcH Νέοπας
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 17/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : kLMaRia
| Θέμα: Απ: PROSTIXA!!!=] Πεμ Σεπ 18, 2008 5:29 pm | |
| H γριά και η αεροσυνοδός
Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο: - Λοιπόν, πάω να χέσω και θα γ*****σω μετά την αεροσυνοδό. Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν τα κρυφόγελα. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, έπεσε πάνω στην τσάντα μιας γριάς. Βλέποντας την αεροσυνοδός, η γριά γελάει και της λέει: - Σιγά-σιγά κόρη μου. Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα. | |
| | | *Ev!Ly u B!tcH Νέοπας
| Θέμα: Απ: PROSTIXA!!!=] Πεμ Σεπ 18, 2008 5:31 pm | |
| Οι ληστές και η γριά
Μια μέρα μπαίνουν μέσα σε μια τράπεζα δύο τύποι και φωνάζουν: - "Ψιλά τα χέρια ληστεία". Ο ένας ήταν το αφεντικό και ο άλλος ο βοηθός. Ξαφνικά λέει το αφεντικό στον βοηθό: - "Βάλτους όλους στην άκρη με τα χέρια ψιλά". Εν το μεταξύ ανάμεσα στο πλήθος υπήρχε και μια γριούλα. Ο βοηθός απαντάει: - "Και τη γριούλα αφεντικό;" Και το αφεντικό απαντά: - "Και τη γριούλα μαλάκα". Σε λίγο λέει: - "Πάρε από όλους ότι χρήματα έχουν πάνω τους και ότι πολύτιμο αντικείμενο". - "Και τη γριούλα αφεντικό;" - "Και τη γριούλα μαλάκα". Τέλος το αφεντικό προστάζει για τελευταία φορά το βοηθό: - "Στήσε όλες τις γυναίκες στον τοίχο για να έρθω να τις γα**σω όλες από μπρος και από πίσω". Και ο βοηθός: - "Και τη γριούλα αφεντικό;" Και η γριούλα - "Και τη γριούλα μαλάκα". | |
| | | | PROSTIXA!!!=] | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Στατιστικά | Τα μέλη μας είναι συνολικά 20 Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η @Le3AnDra~B!tcH@k!....
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 433 θέματα σε 65 θέματα
|
Παρόντες χρήστες | 16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες Κανένας Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 58, στις Πεμ Νοε 07, 2024 9:49 pm |
Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
Τα ranks των member... | Τίτλος Βαθμού Ελάχιστο μηνυμάτων Ψάρακας 0 Ποντίκι 5 Απλός παρατηρητής 10 Στρατιώτης 40 Λοχίας 80 Υπολοχαγός 100 Λοχαγός 120 Ταγματάρχης 150Συνταγματάρχης 180 Στρατηγός 200Στρατάρχης 250 Παλαίμαχος 300 |
|