Παρακαλω Διαβαστε Αυτο | Οπως ολοι γνωριζεται το forum μας εχει δημιουργησει καποια διαφημιστικα μ σκοπο την δημοτικοτητα του forum...Γ αυτο θελουμε την βοηθεια σας...Εχω ανοιξει ενα topic οπου σας παρουσιαζω τα δημιουργηματα μας...Πατηστε εδω για να τα δειτε...Θα ηθελα να μας πειτε την γνωμη σας κ να αποφασισουμε ποια ειναι ποιο ωραια...Εγω θα σας στειλω τον κωδικο της καθε εικονας κ θα ηθελα να την μεταφερε απο κινητα μεχρι σε ηλεκτρονικες διευθυνσης την γνωμη σας θα την ποσταρετε εδω...Ευχαριστω... |
Welcome!!! | Τρι Σεπ 09, 2008 11:47 am από Domino Killer | Ελπιζω να σας αρεσε η δουλεια μας κ καποτε να μπορεσουμε να μαζευτουμε πολυ....Που θα παει ρε Θανο...Θα τα καταφερουμε...!!!
| Σχόλια: 21 |
|
| Ανεκδοτακι...lol | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Domino Killer The Psycho Forumer
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : $@L()n!k@
| Θέμα: Ανεκδοτακι...lol Τρι Σεπ 09, 2008 11:34 am | |
| Ο παρθένος Γιωρίκας παντρεύεται την αλανιάρα Σημέλα και ξεκινούν γαμήλιο ταξίδι με το τρένο. Στην καμπίνα μέσα η σύζυγος κάθετε σταυροπόδι φορώντας ένα σούπερ μίνι. Ο Γιωρικας κάνει μια έτσι και βλέπει στο Μπούτι ένα τατουάζ και την ρωτάει ποιος είναι αυτός; Ο Καζαντζίδης του απαντά. Ωωω αυτόν τον αγαπώ πολύ κάτσε να τον φιλήσω. Μετά από λίγο αλλάζει πόδι η Σημέλα και βλέπει πάλι ένα τατουάζ αλλά αυτή ήταν γυναίκα και ξανά ρωτάει ποιά είναι αυτή; Η Άννα Βίσση. Ωωωω κι αυτή την πάω πολύ κάτσε να την φιλήσω. Κάποτε ανοίγει και τα δυο πόδια δίχως να φορά εσώρουχο. Κοιτάει καλά καλά και της λέει αυτός με το μούσι ποιος είναι; Ο Μπι Λαντεν απαντά. Σοβαρά; Κάτσε κάτσε αυτόν από καιρό ήθελα να τον γαμήσω.. | |
| | | giannis_08 Απλός παρατηρητής
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2008
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτακι...lol Τετ Σεπ 10, 2008 10:26 am | |
| Στην ταξη του τοτου η κυρια τους ζητάει από όλους να φέρουν φαγητά την επόμενη μερα...
Παει η αννουλα σπίτι της βαζει μπιφτεκια,πατατες...Ο γιωραγακης παστιτσιο κλπ...Ο τοτος λοιπόν πάει στο σχολέιο με μια λάμπα..
Εκπληκτη τον ρωτάει η κυρία του:
-Μα καλα τοτε στο σπίτι σου τρωτε λάμπες??? -Οχι κυρια,αλλα μια φορά ακουσα τον μπαμπά μου να λέει στην μαμα μου:
Σβησε την λαμπα και έλα να την φας....
-----------------------------------------------
Πάλι στην ταξη του τοτού η κυρια ζητάει από τα παιδια ναμάθουν από που βγαινουν τα μωρα...
Παει ο τοτος στο σπίτι του:
-Μαμα απο που βγαίνουν τα μωρά???
Μην ξεροντας τι να πει του λεει:
-Απο την πατάτα...
Χαρουμενος ο τοτος την επόμενη μέρα παει στο σχολέιο του με μια πατάτα...
Ρωτησε η κυρία πολλά από τα παιδία και αντίδραση του τοτού ηταν συνεχεια γιουχάρισμα...
Ετσι λοιπόν του λεει η κυρία τοου...
-Για έλα πες μας τοτε που κοροιδευες τους συμμαθητες σου απο βγαίνουν τα μωρά???
-Ωραια κυρια...Να την βγαλω(την πατα εννοουσε) -Οχι παιδί μου ντροπή... -Ναι αλλα οταν την τρως σ'αρέσει.... | |
| | | quaka Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Τόπος : salonika
| Θέμα: ... Τετ Σεπ 10, 2008 4:11 pm | |
| Σ' ένα μπαρ μπαίνουν ένας Αμερικάνος, ένας Ρώσος κι ένας Πόντιος. Σε λίγο πηγαίνει το γκαρσόν για παραγγελία. - Τι θα πάρετε; ρωτάει το γκαρσόν. - Ένα BLACK AND WHITE, λέει ο Αμερικάνος. - Ένα BLACK RUSSIAN, λέει ο Ρώσος. - Εσείς τί θα πάρετε; ρωτάει το γκαρσόν τον πόντιο. - Ξέρω 'γω ρε παιδί μου, λέει ο Πόντιος, πιάσε ένα BLACK AND DECKER... | |
| | | anemelos V.I.P
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : καλαμαρια
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 12:25 pm | |
| Κοίτα Γιωρίκα αυτό το ορφανοτροφείο στον τρίτο έπιασε φωτιά. Πήγαινε εσύ επάνω και πετά μου ένα ένα τα μωρά για να τα σώσουμε. -Πετάει το πρώτο ο Γιωρίκας. Το πιάνει ο Κωστίκας το βάζει στην άκρη. -Πετάει το δεύτερο. Το πιάνει ο Κωστίκας το βάζει στην άκρη. - Πετάει ένα μαυράκι, το αφήνει ο Κωστίκας σκάει κάτω και πεθαίνει. Τι κάνεις ρε μα**κα του λέει ο Γιωρίκας γιατί το άφησες; Είπαμε να σώσουμε τα ζωντανά ρε μα**κα, τα καμένα τι μου τα πετάς; | |
| | | anemelos V.I.P
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : καλαμαρια
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 6:33 pm | |
| Πάει ο Τοτός στον γιατρό και βλέπει ένα κοριτσάκι να κλαίει. - "Γιατί κλαις;", ρώτησε ο Τοτός. - "Να ήρθα για εξέταση αίματος, και ο αδερφός μου είπε ότι για να σου πάρουν αίμα σου κόβουν ένα κομμάτι από το δάχτυλο..." Αμέσως ο Τοτός αρχίζει τα κλάματα και τις φωνές. - "Καλά, εσύ γιατί κλαις στα ξαφνικά;", ρωτάει το κορίτσι. - "Γιατί εγώ ήρθα για ανάλυση ούρων!!!" | |
| | | anemelos V.I.P
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 6:34 pm | |
| Τοτός γυρίζει από το σχολείο στο σπίτι του κλαίγοντας. - "Τι έχεις; Γιατί κλαις;", τον ρωτά η μητέρα του. - "Με χτύπησε ο δάσκαλος." - "Και γιατί σε χτύπησε;" - "Να, γιατί απάντησα σε μια ερώτηση που κανείς άλλος δεν μπορούσε ν` απαντήσει." - "Τι; Και αντί να σου βάλει άριστα σε χτύπησε; Και ποια ήταν αυτή η ερώτηση;" - "Ποιος έσπασε το τζάμι του σχολείου." | |
| | | anemelos V.I.P
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 6:36 pm | |
| Πέφτει ένα αεροπλάνο στην Αφρική και σώζωντε τρεις. Ένας Γερμανός ένας Ιταλός και ένας Πόντιος. Μετά απο ώρες περιπλάνησεις πέφτουν στην φυλή των Μασάι.Ο αρχηγός της φυλής τους είπε ότι θα τους άφηνε ελεύθερους μόνο εάν σε ένα τέταρτο του φέρνανε τα φρούτα που θα είχαν μεζέψει. Μετά απο λίγο φτάνει ο Γερμανός με ένα καλάθι κεράσια,τότε ο αρχηγός της φυλής τον γύρισε απο πίσω και του έβαλε στον κώλο όσα κεράσια είχε μαζέψει. Αφου το άντεξε τον αφήσαν ελεύθερο. Επιστρέφει ο Ιταλός με τέσσερα αχλάδια,αφού τα άντεξε και αυτός τον αφήσαν ελεύθερο. Τότε όλοι η φυλή έβαλε τα γέλια,γιατί γελάτε ρωτάει ο αρχηγός. Γιατί βλέπουμε να έρχεται ο πόντιος με δύο καρπούζια.... | |
| | | | Ανεκδοτακι...lol | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Στατιστικά | Τα μέλη μας είναι συνολικά 20 Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η @Le3AnDra~B!tcH@k!....
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 433 θέματα σε 65 θέματα
|
Παρόντες χρήστες | 7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες Κανένας Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 58, στις Πεμ Νοε 07, 2024 9:49 pm |
Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
Τα ranks των member... | Τίτλος Βαθμού Ελάχιστο μηνυμάτων Ψάρακας 0 Ποντίκι 5 Απλός παρατηρητής 10 Στρατιώτης 40 Λοχίας 80 Υπολοχαγός 100 Λοχαγός 120 Ταγματάρχης 150Συνταγματάρχης 180 Στρατηγός 200Στρατάρχης 250 Παλαίμαχος 300 |
|