Παρακαλω Διαβαστε Αυτο | Οπως ολοι γνωριζεται το forum μας εχει δημιουργησει καποια διαφημιστικα μ σκοπο την δημοτικοτητα του forum...Γ αυτο θελουμε την βοηθεια σας...Εχω ανοιξει ενα topic οπου σας παρουσιαζω τα δημιουργηματα μας...Πατηστε εδω για να τα δειτε...Θα ηθελα να μας πειτε την γνωμη σας κ να αποφασισουμε ποια ειναι ποιο ωραια...Εγω θα σας στειλω τον κωδικο της καθε εικονας κ θα ηθελα να την μεταφερε απο κινητα μεχρι σε ηλεκτρονικες διευθυνσης την γνωμη σας θα την ποσταρετε εδω...Ευχαριστω... |
Welcome!!! | Τρι Σεπ 09, 2008 11:47 am από Domino Killer | Ελπιζω να σας αρεσε η δουλεια μας κ καποτε να μπορεσουμε να μαζευτουμε πολυ....Που θα παει ρε Θανο...Θα τα καταφερουμε...!!!
| Σχόλια: 21 |
|
| Τοp 10 της εβδομαδας!!! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Domino Killer The Psycho Forumer
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : $@L()n!k@
| Θέμα: Τοp 10 της εβδομαδας!!! Πεμ Σεπ 11, 2008 3:53 pm | |
| Πως λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες?
Θρακομακεδόνες. | |
| | | Domino Killer The Psycho Forumer
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : $@L()n!k@
| Θέμα: Απ: Τοp 10 της εβδομαδας!!! Πεμ Σεπ 11, 2008 3:53 pm | |
| Γιατί οι άντρες δεν φορούν μέικ απ και κολόνια Γιατί δεν ξέρουν ότι είναι άσχημοι και βρωμάνε απαίσια Σημειωση:Χαχα | |
| | | Domino Killer The Psycho Forumer
| Θέμα: Απ: Τοp 10 της εβδομαδας!!! Πεμ Σεπ 11, 2008 3:55 pm | |
| Ηταν σε ενα τρελοκομειο στον Καναδα δυο φιλοι τρελοι ο Bill και ο Μike. Εφτασε η μερα που ολοι οι τρελοι περνουσαν εξετασεις ωστε να διαπιστωθει ποιοι απο αυτους εχουν θεραπευτει για να βγουν εξω και ποιο οχι για να παραμεινουν ως την επομενη χρονια που θα ξαναγινονταν εξετασεις. Ερχεται η σειρα του Bill. Μπαινει μεσα λοιπον ο τρελος μας και τον ρωταει ο γιατρος: -Δε μου λες Bill, αν σου βγαλω το ενα ματι τι θα εισαι? -Μισοτυφλος, απαντα ο Bill. -Σωστα Bill, μπραβο, και δε μου λες τωρα, αν σου βγαλω και τα δυο ματια τι θα εισαι? -Εντελως τυφλος. -Σωστα Bill μπορεις να φυγεις απο το ιδρυμα. Βγαινει εξω ο Βill και λεει: -Μike οι απαντησεις ειναι μισοτυφλος και εντελως τυλος, ενταξει? μη κανεις κανενα λαθος! -ok, λεει ο Mike και μπαινει μεσα. Γιατρος: -Δε μου λες Mike, αν σου κοψω το ενα αυτι τι θα εισαι? -Μισοτυφλος, απαντα ο Mike. -Mαλιστα.... και αν σου κοψω και τα δυο αυτια τι θα εισαι? -Εντελως τυφλος! απαντα ο Mike. -Μαλιστα.... και πως το εξηγεις εσυ αυτο Μike? εγω δε το καταλαβαινω... για πες μου. Mike: -Μα αφου γιατρε μου θα μου πεφτει το καπελο στα ματια!!!! | |
| | | anemelos V.I.P
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : καλαμαρια
| Θέμα: ... Τετ Σεπ 17, 2008 6:17 pm | |
| Ο πελάτης καλεί στο κέντρο εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και μιλάει με την τηλεφωνήτρια. Με σκούρα γράμματα είναι τα λόγια του πελάτη. - Εχετε καλό σήμα αυτή τη στιγμή; - Bεβαίως! - Mπορείτε να ελέγξετε παρακαλώ, αν στο αριστερό μέρος της οθόνης σας υπάρχουν 4 γραμμές; - Mα, δεσποινίς μου, νομίζετε ότι είμαι άσχετος; Εχω σπουδάσει μηχανικός, έχω πολλές γνώσεις. Σας λέω είναι full το σήμα, το φόρτιζα όλο το βράδυ χθες! | |
| | | | Τοp 10 της εβδομαδας!!! | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Στατιστικά | Τα μέλη μας είναι συνολικά 20 Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η @Le3AnDra~B!tcH@k!....
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 433 θέματα σε 65 θέματα
|
Παρόντες χρήστες | 5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες Κανένας Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 58, στις Πεμ Νοε 07, 2024 9:49 pm |
Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
Τα ranks των member... | Τίτλος Βαθμού Ελάχιστο μηνυμάτων Ψάρακας 0 Ποντίκι 5 Απλός παρατηρητής 10 Στρατιώτης 40 Λοχίας 80 Υπολοχαγός 100 Λοχαγός 120 Ταγματάρχης 150Συνταγματάρχης 180 Στρατηγός 200Στρατάρχης 250 Παλαίμαχος 300 |
|