Παρακαλω Διαβαστε Αυτο | Οπως ολοι γνωριζεται το forum μας εχει δημιουργησει καποια διαφημιστικα μ σκοπο την δημοτικοτητα του forum...Γ αυτο θελουμε την βοηθεια σας...Εχω ανοιξει ενα topic οπου σας παρουσιαζω τα δημιουργηματα μας...Πατηστε εδω για να τα δειτε...Θα ηθελα να μας πειτε την γνωμη σας κ να αποφασισουμε ποια ειναι ποιο ωραια...Εγω θα σας στειλω τον κωδικο της καθε εικονας κ θα ηθελα να την μεταφερε απο κινητα μεχρι σε ηλεκτρονικες διευθυνσης την γνωμη σας θα την ποσταρετε εδω...Ευχαριστω... |
Welcome!!! | Τρι Σεπ 09, 2008 11:47 am από Domino Killer | Ελπιζω να σας αρεσε η δουλεια μας κ καποτε να μπορεσουμε να μαζευτουμε πολυ....Που θα παει ρε Θανο...Θα τα καταφερουμε...!!!
| Σχόλια: 21 |
|
| Ανεκδοτα σοκιν... | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Domino Killer The Psycho Forumer
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : $@L()n!k@
| Θέμα: Ανεκδοτα σοκιν... Τετ Σεπ 10, 2008 11:24 am | |
| Τι είναι άσπρο, υγρό, παχύρευστο και κρατάει μαστίγιο; Είναι η μαλάκια που σας δέρνει. | |
| | | Domino Killer The Psycho Forumer
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : $@L()n!k@
| Θέμα: σοκιν Τετ Σεπ 10, 2008 11:25 am | |
| Την εποχή που στο λιμάνι του Πειραιά κυριαρχούσε η ατμόσφαιρα που γνωρίσαμε και στην ταινία "Τα κόκκινα φανάρια " συνέβη και το περιστατικό που περιγράφεται στο ανέκδοτο αυτό. Ήσαν δυο κοπέλες, η Φρίντα και η Σίλια, που σχεδόν συνεργάζονταν στην...εξυπηρέτηση πελατών κάθε φορά που έφταναν πλοία στο λιμάνι μετά από πολύμηνη απουσία, με τα πληρώματά τους κουρασμένα και στερημένα από..... τις ποικίλες ευχαριστήσεις που προσφέρει η ζωή. Ήσαν φίλες στην ουσία και δεν τις πείραζε ούτε το να δέχονται τον ίδιο πελάτη διαδοχικά. Έτυχε, λοιπόν, να έχουν και κάποιον έλληνα ναυτικό, μόνιμό τους πελάτη. Κάθε φορά που αυτός γύριζε από κάποιο μακρύ ταξίδι έτρεχε κοντά τους και περνούσε αρκετές ώρες πότε με τη μία και πότε με την άλλη. Μια φορά είχε λείψει γύρω στο χρόνο γιατί το καράβι που δούλευε είχε δέσει σε κάποιο λιμάνι της Β. Ευρώπης για επισκευή. Τις έπαιρνε τηλέφωνο, τους έλεγε ότι τις είχε επιθυμήσει, ότι τους ήταν...πιστός, ότι επισκεπτόταν διάφορα μέρη για να σπρώχνει τον καιρό να περνά κι ότι περίμενε πώς και πώς την ώρα του γυρισμού. Ήλθε κάποτε κι αυτή η ώρα, τον υποδέχτηκαν αυτές όλο χαρά κι ακολούθησε ότι καθένας εύκολα φαντάζεται. Όπως ήσαν και τα δωμάτιά τους στο φτηνό ξενοδοχείο του λιμανιού δίπλα- δίπλα, έβγαινε από τη μια, έμπαινε στην άλλη. Ύστερα από δυο-τρεις μέρες οι κοπέλες πίνοντας καφέ, συζητούσαν τις εντυπώσεις τους. -Πώς τον βρήκες; ρωτάει η Φρίντα τη Σίλια. -Υπέροχο! Τί να σου λέω !Είχε ένα κέφι !Μια ορμητικότητα! Μια έξαψη! Πρωτοφανές το πάθος του....Εσύ πώς τον βρήκες; Κι εγώ το ίδιο θερμό κι ορεξάτο. Της απαντά η Φρίντα .Πες μου, όμως κάτι. Παρατήρησες τίποτε παράξενο πάνω του, αυτή τη φορά; -Ναι, μωρέ, γεια σου! Θα το είδες κι εσύ φαίνεται για να ρωτάς. Είδα στο όργανό του επάνω κάποιο τατουάζ που έλεγε "νταμ " -Όχου! Καημένη μου! Και μου τον παίνευες για ορμητικό και με πρωτοφανές πάθος! Σε πληροφορώ ότι κι εγώ το είδα το τατουάζ. Μόνο που όταν ήταν με μένα δεν έγραφε "...νταμ " αλλά "Aμστερνταμ...!" | |
| Θέμα: λολ Τετ Σεπ 10, 2008 11:25 am | |
| Μία κοπέλα, παντρεμένη εδώ και χρόνια, πάει στον γυναικολόγο της ελπίζοντας ότι θα της λύσει το πρόβλημα της Γιατρέ, εξομολογείται, κάθε βράδυ κάνουμε έρωτα με τον άντρα, μου...αλλά δεν χορταίνω, δεν χορταίνω. Γιατί δεν διπλασιάζεται την...δόση, ρωτά ο γιατρός Την διπλασιάσαμε, γιατρέ μου, αλλά πάλι δεν χορταίνω δεν χορταίνω Τότε τετραπλασιάστε την, εισηγείται ο γιατρός Το κάναμε γιατρέ, μου αλλά δεν χορταίνω δεν χορταίνω Τί να σας πω κυρία μου, γιατί δεν συμπληρώνετε το δείπνο σας με ένα φίλο Το έκανα γιατρέ μου, και μάλιστα όχι με ένα αλλά με τρείς, αλλά πάλι δεν χορταίνω δεν χορταίνω Οπότε ο γιατρός αποφαίνεται Ε μα τότε κυρία μου, εσύ είσαι άρρωστη Γράψε το κάτω γιατρέ μου, να το πάρω του άντρα μου να το δει διότι εκείνος επιμένει ότι είμαι πουτάνα | |
| Θέμα: ανεκδοτο Τετ Σεπ 10, 2008 11:26 am | |
| Έξω από ένα σαλούν στο Τέξας ήταν δεμένο ένα γαϊδουράκι με μια ταμπέλα που έγραφε "οποίος κάνει το γαϊδουράκι να γελάσει θα κερδίσει 1000 δολάρια". Φτάνει ένας Τύπος ρωτά το μπάρμαν αν μπορεί να δοκιμάσει, ο μπάρμαν έδωσε το ok οπότε πηγαίνει ο Τύπος ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του γαιδουράκου ο οποίος αρχίζει ένα τρανταχτό γέλιο τότε ο μπάρμαν πληρώνει τα 1000 δολάρια και αμέσως αλλάζει τη ταμπέλα, "οποίος κάνει τον γάιδαρο να κλάψει κερδίζει 1000 δολάρια". Ξανάρχεται ο Τύπος παίρνει πάλι το ok, τραβά το ζωντανό πίσω από ένα φράκτη και τότε ακούγονται τα κλάματα του από όλο το χωριό, αναπληρώνει ο μπάρμαν και τσατισμένος ρωτά" ρε άνθρωπε πως τα κατάφερες" οπότε απαντά ο τύπος "την πρώτη φορά του είπα ότι την έχω μεγαλύτερη" καλά λέει ο μπάρμαν και την δεύτερη φορά;" την δεύτερη του την έδειξα" | |
| | | quaka Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2008 Τόπος : salonika
| Θέμα: .. Πεμ Σεπ 11, 2008 3:17 pm | |
| Είναι που ο Τοτός στα αγγλικά και εκεί που κάνει μάθημα, λέει η κυρία: «Λοιπόν παιδιά θα παίξουμε ένα παιχνίδι που το παίζουν στη Αμερική και λέγεται “knok knok who is there”. Ξεκινάει λοιπόν η Μαρίκα μαζί με τον Τοτό και λέει η Μαρίκα: knok knok Ο Τοτός: who is there Η Μαρίκα: jonny Ο Τοτός: jonny who? Η Μαρίκα: jonny walker Γελάνε όλοι στην τάξη, τρελαίνεται ο Τοτός και ζητάει από την κυρία να παίξει αυτός με τη Μαρίκα. Ο Τοτός: knok knok Η Μαρίκα: who is there? Ο Τοτός: I (αι) Η Μαρίκα: I who? Ο Τοτός: αι γαμήσου! | |
| Θέμα: .... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:41 pm | |
| Το 10χρονο αγοράκι κάνει βόλτες μαζί με τη μαμά του στο χωριό τους και ξαφνικά ο μικρός βλέπει ένα γαϊδούρι που έχει στύση. Ρωτάει τη μητέρα του: "μαμά, τι είναι αυτό που κρέμεται από του γαϊδούρι;" Tου λέει η μητέρα του: "είναι το "πουλάκι" του παιδί μου και έχει μεγαλώσει". "Τόσο είναι μαμά και του μπαμπά μου;" ρωτάει ξανά ο μικρός! Και η μαμά: "Αχ παιδάκι μου, όχι, του μπαμπά σου είναι μικρό αλλά.... του γαϊδουριού, τώρα που το σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει.."! | |
| Θέμα: .... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:44 pm | |
| Ένας δικηγόρος παντρεύεται κάποια η οποία προηγουμένως είχε πάρει δέκα διαζύγια. Την πρώτη νύχτα του γάμου λέει στο νέο της σύζυγο: "Σε παρακαλώ, να είσαι ευγενικός, γιατί ακόμη είμαι παρθένα". "Τι πράγμα;" ρωτάει προβληματισμένος ο γαμπρός. "Πώς είναι δυνατόν αφού παντρεύτηκες δέκα φορές;" "Να σου πω. Ο πρώτος σύζυγος ήταν αντιπρόσωπος πωλήσεων. Συνέχεια μου έλεγε πόσο μεγάλο θα ήταν. -Ο δεύτερος ασχολούνταν με λογισμικό. Ποτέ δεν ήταν βέβαιος πώς λειτουργούσε αλλά είπε ότι θα το έψαχνε και θα επέστρεφε. - Ο τρίτος ήταν από τον τομέα των υπηρεσιών. Είπε ότι όλα ήταν ελεγμένα εκ των προτέρων αλλά όμως δεν κατάφερνε να σηκώσει το σύστημα. -Ο τέταρτος ήταν στις τηλεπωλήσεις. Αν και γνώριζε ότι είχε την εντολή, δεν ήξερε πότε θα μπορούσε να κάνει την παράδοση. -Ο πέμπτος ήταν μηχανικός. Γνώριζε τη βασική διαδικασία αλλά χρειαζόταν τρία χρόνια για την έρευνα, την εφαρμογή και τη σχεδίαση μιας νέας εξειδικευμένης μεθόδου. -Ο έκτος σύζυγος ήταν από τον τομέα της διοίκησης. Γνώριζε πώς, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν ήταν δική του δουλειά ή όχι. -Ο έβδομος σύζυγος ασχολούνταν με την προώθηση προϊόντων. Αν και διέθετε ένα ωραίο προϊόν, ποτέ δεν ήταν σίγουρος πώς πρέπει να το τοποθετήσει. Ό ένατος σύζυγος ήταν γυναικολόγος. Μόνο το κοίταζε. -Ο δέκατος ήταν συλλέκτης γραμματοσήμων. Το μόνο που έκανε ήταν... Θεέ μου, μου έλειψε. Αλλά τώρα που παντρεύτηκα εσένα είμαι αναστατωμένη. "Καλά, αλλά γιατί;" ρωτά ο σύζυγος. "Γιατί είσαι δικηγόρος. Αυτή τη φορά σίγουρα ... θα με κανονίσουν". | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:45 pm | |
| Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει: - Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές. - Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα. - Όχι σήμερα θέλω.. - Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί.. - Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!) Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport.. 5,10 φορές. - Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο.. - Σκάσε και συνέχισε.. 15,20,25 φορές. - Πεθαίνω, τελειώνω άσε με.. - Σκάσε και .. 30.35.40.45.48.49.50 φορές. Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...» | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:47 pm | |
| Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου:
- Γιατί μαντάμ δεν του καθόσαστε του άντρα σας; σε άψογη φαναριώτικη προφορά και αξάν.
Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεκτη ιστορία της:
- Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταρίφας:
- Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή ...; Έτσι μου κάνει ένα "ή".
Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος:
- Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή ...;
- Έτσι μου κάνει ένα "ή". Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας:
- Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή ...; - Έτσι μου κάνει ένα "ή". Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο. Και την ρωτάει ο γιατρός: - Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή ... ; | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:48 pm | |
| Ένα απόγευμα στις δημόσιες τουαλέτες και καθώς κατουρούσε ένας μαύρος, βγαίνει δίπλα του ένας άσπρος και τον κοίταζε επίμονα στα γεννητικά του όργανα. - "Τι κοιτάς έτσι;", του λέει ο μαύρος. - "Κοιτάζω το τεράστιο όργανο σου... Μα πως είναι δυνατόν;", του λέει ο άσπρος. - "Αα, δεν είναι τίποτα, και εσύ μπορείς να αποκτήσεις τόσο μεγάλο με μια απλή μέθοδο. Κάθε πρωί που θα μπαίνεις στο μπάνιο θα πηγαίνεις στην βρύση και θα "τον" χτυπάς με όλη σου την δύναμη επάνω.", λέει ο μαύρος. "Την άλλη εβδομάδα τα ξαναλέμε εδώ την ίδια ώρα." Πέρασε η εβδομάδα και όπως είχαν συμφωνήσει συναντιούνται ξανά στις τουαλέτες. Τον κοιτάζει ο μαύρος και ρωτάει: "Τι έγινε;" "Κοίτα μόνος σου!", του λέει ο άσπρος και του "τον" δείχνει! "Πολύ καλά", λέει ο μαύρος "στο χρώμα τον πέτυχες αλλά για το μάκρος θα χρειαστείς καιρό ακόμα!". | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:49 pm | |
| Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο: - Λοιπόν, πάω να χέσω και θα γ...σω μετά την αεροσυνοδό. Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν τα κρυφόγελα. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, έπεσε πάνω στην τσάντα μιας γριάς. Βλέποντας την αεροσυνοδός, η γριά γελάει και της λέει: - Σιγά-σιγά κόρη μου. Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα. | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:50 pm | |
| Ο Αγιος Πέτρος έχει πρόβλημα με κάποιον στον Παράδεισο, που είναι πολύ δραστήριος ερωτικά. Παρενοχλεί ερωτικά τα αγγελάκια. Τελικά τον πιάνει και τον πάει στην κόλαση. Μετά από πολύ καιρό, και είπε να πάει να δει τι γίνεται εκεί κάτω και πως αντιμετώπισαν την κατάσταση τα διαβολάκια. Στην κόλαση υπάρχει πάντα μεγάλη και αφόρητη ζέστη. Μόλις όμως έφτασε Ο Αγιος Πέτρος, τα πάντα ήταν παγωμένα. Πάει και βρίσκει τον αρχιδιάβολο. - Τι κατάσταση είναι αυτή; του λέει. Τι γίνεται εδώ πέρα και έπεσε η θερμοκρασία τόσο πολύ; - Με αυτόν που μας έστειλες, δε τολμάει κανείς να σκύψει, να ανάψει τα καζάνια. | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 3:51 pm | |
| Ο τύπος πάει τον περίπατό του και περνάει έξω από ένα μεγάλο σπίτι. Εκεί βλέπει ένα ζευγάρι, θεόγυμνους, που κάνουν έρωτα πάνω στη χλόη, (γρασίδι, γκαζόν, για όσους δε μιλάνε... «ξένες» γλώσσες). Συνεχίζει να κοιτάζει και βλέπει άλλο ένα ζευγάρι, πίσω από ένα δέντρο, θεόγυμνους, που κάνουν έρωτα. Μετά από λίγο πήρε το μάτι του άλλο ένα ζευγάρι, θεόγυμνους, που έκαναν έρωτα πίσω από ένα θάμνο, κοντά στο σπίτι. Πάει στην είσοδο του σπιτιού, χτυπάει και μια καλοντυμένη γυναίκα του άνοιξε. - Πρόσεξα τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον κήπο σας, λέει ο τύπος. Τι σόι σπίτι είν αυτό; - Μπο***λο! του απαντάει η μαντάμ. Εδώ πουλάμε ηδονή, ευχαρίστηση, ξεγνοιασιά! - Ε και λοιπόν; Είναι ανάγκη να γίνονται όλα στον κήπο; απόρησε αυτός;. - Ξέρετε, σήμερα έχουμε λαϊκή αγορά... | |
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Πεμ Σεπ 11, 2008 5:52 pm | |
| Ένας γιος φτάνει από ταξίδι και όπως είναι φυσικό φέρνει δώρα για όλους. Μοιράζει τα πακέτα, όλοι παίρνουν κάτι εκτός το γέρο πατερά του ο όποιος και του παραπονέθηκε διακριτικά ότι τον ξέχασε, ο γιος τότε χαμογελώντας του δίνει με τρόπο ένα σιρόπι λέγοντας του, "απόψε θα γίνεις πάλι γαμπρός" ο πατέρας τότε του αποκρίνεται "γιε μου αν πάει καλά η δουλειά θα σου βάλω ένα κατοστάρικο (ευρώ) στο μαξιλάρι σου". Έπεσαν λοιπόν όλοι για ύπνο και το πρωί ο γιος βρίσκει 2 κατοστάρικα στο μαξιλάρι ρωτάει τότε το πατερά του "εντάξει ρε μπαμπά αλλά είπαμε ένα κατοστάρι, και ο πατέρας αποκρίνεται, "το δεύτερο στο στέλνει η μάνα σου". | |
| | | ... Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ανεκδοτα σοκιν... Παρ Σεπ 12, 2008 12:16 pm | |
| Πηγαίνει κάποιος σ' έναν ειδικό για να κάνει ένα τατουάζ. -Τι θέλετε να ζωγραφίσετε και που; τον ρωτάει αυτός -Θέλω να μου φτιάξεις το σήμα του ευρώ στο ''πουλί'' μου! -Μα καλά, πως πήρατε μια τόσο εκκεντρική απόφαση; απόρησε αυτός. Για τρεις λόγους 1ον Μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου. 2ον Θέλω να τα βλέπω να μου αυξάνονται. Και 3ον Αν καμιά γυναίκα αποφασίσει να μου τα φάει, να το ευχαριστηθώ κιόλας... |
| | | anemelos V.I.P
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : καλαμαρια
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 12:18 pm | |
| Πηγαίνει κάποιος σ' έναν ειδικό για να κάνει ένα τατουάζ. -Τι θέλετε να ζωγραφίσετε και που; τον ρωτάει αυτός -Θέλω να μου φτιάξεις το σήμα του ευρώ στο ''πουλί'' μου! -Μα καλά, πως πήρατε μια τόσο εκκεντρική απόφαση; απόρησε αυτός. Για τρεις λόγους 1ον Μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου. 2ον Θέλω να τα βλέπω να μου αυξάνονται. Και 3ον Αν καμιά γυναίκα αποφασίσει να μου τα φάει, να το ευχαριστηθώ κιόλας... | |
| | | anemelos V.I.P
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : καλαμαρια
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 12:20 pm | |
| Ο Γιαννάκης μπαίνει στο μπάνιο και βλέπει τη μαμά του γυμνή. -Μαμά, τι είναι αυτό; ρωτάει δείχνοντας ανάμεσα στα πόδια της. -Εεεε, αυτό είναι απλά ένα μαύρο σφουγγάρι! Την άλλη μέρα και αφού έκανε μια μικρή έρευνα στο μπάνιο, πηγαίνει στην κουζίνα και ρωτάει τη μαμά του. -Μαμά που είναι το μαύρο σφουγγάρι που είχες χθες; -Εεε δεν ξέρω, κάπου εδώ γύρω θα είναι. Πήγαινε τώρα έξω να παίξεις. Ο Γιαννάκης, φεύγει και επιστρέφει καταχαρούμενος σε λίγα λεπτά. -Μαμά, μαμά, το βρήκα το σφουγγάρι σου! -Αλήθεια; Και πού είναι; -Πρέπει να το δάνεισες στην κυρία Μαρίκα δίπλα. Κοίταξα από το παράθυρό της και την είδα να σκουπίζει το πρόσωπο του μπαμπά με αυτό... | |
| | | anemelos V.I.P
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 12:21 pm | |
| Η γυναίκα λέει στο σύζυγο: - Πιστεύω ότι πρέπει να κάνω πλαστική στήθους. Πρέπει να μεγαλώσω κάπως το στήθος μου. - Αγάπη μου, ξέρεις ότι δεν έχουμε τόσα λεφτά. Αλλά περίμενε λίγο, μου ήρθε μια ιδέα. Πάει ο σύζυγος στο μπάνιο και επιστρέφει με ένα ρολό χαρτιού υγείας: - Να, πάρε αυτό και τρίψ' το στο στήθος σου. Να το κάνεις αυτό κάθε μέρα. - Και πιστεύεις ότι έτσι θα μεγαλώσει το στήθος μου; - Πρέπει, αν κρίνω από το τι έκανε στον πισινό σου! | |
| | | anemelos V.I.P
| Θέμα: ... Παρ Σεπ 12, 2008 12:22 pm | |
| Ένας νεαρός μπαίνει σ' ένα φαρμακείο και ζητά προφυλακτικά. -Ποια συσκευασία θέλετε; ρωτάει ο φαρμακοποιός. Έχουμε με τρία, έξι εννιά και δώδεκα. -Να σας πω, λέει ο νεαρός. Απόψε έχω ραντεβού με μια πανέμορφη και φοβερά 'καυτή' κοπέλα. Θα φάμε με τους γονείς της και μετά θα βγούμε βόλτα. Έχω το προαίσθημα πως απόψε θα το 'κάνουμε'! Και είμαι σίγουρος πως αν αρχίσουμε Δε θα θέλει να σταματήσουμε. Γι αυτό, δώσε μου τη δωδεκάδα. Το βράδυ έρχεται, ο νεαρός πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας και κάθονται στο τραπέζι οικογενειακώς για το δείπνο. Ο νεαρός παρακαλεί να πει αυτός την προσευχή και όλοι συμφωνούν. Αρχίζει να μουρμουρίζει την προσευχή και συνεχίζει έτσι για πέντε λεπτά. Η κοπέλα σκύβει προς το μέρος του και του ψιθυρίζει: -Δεν μου είχες πει πως είσαι τόσο θρήσκος. -Κι εσύ δεν μου είπες πως ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός! | |
| | | | Ανεκδοτα σοκιν... | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Στατιστικά | Τα μέλη μας είναι συνολικά 20 Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η @Le3AnDra~B!tcH@k!....
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 433 θέματα σε 65 θέματα
|
Παρόντες χρήστες | 2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες Κανένας Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 58, στις Πεμ Νοε 07, 2024 9:49 pm |
Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
Τα ranks των member... | Τίτλος Βαθμού Ελάχιστο μηνυμάτων Ψάρακας 0 Ποντίκι 5 Απλός παρατηρητής 10 Στρατιώτης 40 Λοχίας 80 Υπολοχαγός 100 Λοχαγός 120 Ταγματάρχης 150Συνταγματάρχης 180 Στρατηγός 200Στρατάρχης 250 Παλαίμαχος 300 |
|